• Немате буџет за ИТ менаџер и купување на опрема?
  • Немате простор за ИТ опрема?
  • Сакате да ја зголемите продуктивноста и да ги намалите тековните трошоци?
  • Вие сте на вистинското место. Добредојдовте!

Добивате

Најчесто хостирани бизнис апликации во светот

Загарантирана безбедност на податоците

Достапност до апликациите од било која локација

Лесно користење дури и ако не сте ИТ експерт


Сервери со високи перформанси


Активирање за само 1 работен ден

Comments are closed.