Поддршка

Техничка поддршка

Поддршка 24 часа 7 дена во неделата
Решавање на проблемот во најкраток рок
Време за прв одговор е 15 мин.

Апликациска поддршка

 
Во договор со корисникот

Консултантски услуги

 
Во договор со корисникот

Техничка поддршка

Телефон: + 389 2 32 35 300
Мобилен: + 389 70 204 278
факс: +389 2 31 20 558
Е-меил: support@eaplikacii.mk

Отвори тикет

Тикетинг систем за пријавување на
грешки, проблеми и поддршка

Упатство           Пријави

Забелешка

  • Контакт преку е-меил и телефон е во работни денови од 08:00 до 16:00
  • Контакт преку мобилен е 24 часа 7 дена во неделата


Comments are closed.