Апликации


Веб сајт

 • Креирање и одржување на содржина на веб сајт
 • Огромен број на постоечки веќе изработени темплејти
 • Погоден за корисници кои не се ИТ експертиЕ-маил сервер

 • Е-маил сервер со името на вашиот домен
 • Голема брзина, стабилен при големи оптеретувања, безбеден
 • Интероперабилен со скоро сите е-маил сервериКолаборација

 • Колаборација, споделување на информации помеѓу членовите на тимот со стандардни функционалности обезбедена преку апликациите календар, адресар, задачи, е-маил апликација (сервер и клиент) со целосна функционалност.Напредна колаборација

 • Колаборација, споделување на информации помеѓу работните тимови обезбедена преку апликациите календар, проект, задачи (инфолог), евиденција на работни саати, е-маил клиент апликација со стандардни и напредни можности.еПродавница

 • Креирање на неограничен број на производи и категории
 • Можност за плаќање при испорака или со кредитна картичка
 • Многу статистички извештаи за работата на Интернет продавницатаERP & CRM

 • Планирање на ресурсите, листа на производи и услуги
 • Листа на деловни партнери со понуди, нарачки и/или договори со нив
 • Преглед на фактури, неплатени фактури, состојба на банковни сметкиДруги апликации

 • Можност за инсталирање на многу други апликации на ваше барање

Comments are closed.