За нас

еАпликации е бренд на ИТС Искрател Телекомуникациски Системи

ИТС Искрател е најголемиот провајдер на телекомуникациска опрема во Македонија од 1998 година. Континуираниот раст на компанијата, во 2012 година не донесе до идејата да ја збогатиме нашата понуда со продажба на ресурси за хостирање на бизнис апликации под брендот еАпликации. Традицијата на успешно комплетирани проекти, во комбинација со младиот, креативен и високо квалификуван кадар, резултираа со креирање на најдобрата хостинг понуда на пазарот, со најголема безбедност на податоците и далеку подобри цени од нашите конкуренти. Оваа понуда ја создадовме за да ви помогнеме и да ви го олесниме патот до целта. За да можете да се потпрете на нас.

Ние сме тука за вас.

ЗА КОМПЛЕТЕН БИЗНИС ОНЛАЈН – еАпликации!!!

Comments are closed.