Веб сајт

  • креирање и одржување на содржина на веб сајт
  • огромен број на постоечки веќе изработени темплејти
  • погоден за корисници кои не се ИТ експерти

Системот овозможува креирање на веб сајтови за најразлични теми и со најразлични дизајни. Ќе можете сами да ја едитирате содржината на веб страните и по потреба да ја дополнувате и/или менувате. Според Вашите желби, можно е страните да останат непроменети, или пак да се дополнуваат и/или менуваат секој ден, секоја недела, секој месец или секогаш кога ќе имате нови содржини за вашиот веб сајт.

Постои огромен број на постоечки веќе изработени темплејти коишто можат да се земат како основа за креирање на страните. Така, секој сопственик на веб сајт може да изгради свој сопствен стил по кој ќе биде препознатлив.

Системот ги интегрира сите податоци поврзани на веб страните вклучувајќи текст, слики, музика, видео записи и други содржини. Има и повеќе додатоци за правење галерии.

Comments are closed.